25% OFF + GRATIS NEON SIGN

Neon licht kopen?

NEON LICHT

Door middel een neon licht kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf in de belangstelling komt. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een neon licht op de gevel van uw pand aan te brengen. Op die manier trekt jouw bedrijf de aandacht van voorbijgangers. Reclame in de vorm van een neon licht is een uitstekende manier om vrijwel ieder bedrijf beter te doen opvallen. Of jouw pand nu in een drukke winkelstraat gevestigd is of in een rustige straat, neon licht zorgt ervoor dat jouw pand direct de aandacht trekt.

Wil je een neon licht zelf ontwerpen? Dan ben je bij The Neon Company aan het juiste adres. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve neon licht.

Best sellers

Onze best verkochte neon lichten

Aanbieding

LED Neon Sign Half Face

Oorspronkelijke prijs was: €492,74.Huidige prijs is: €369,65.
Opties selecteren
Aanbieding

LED Neon Sign Dog

Oorspronkelijke prijs was: €811,06.Huidige prijs is: €608,45.
Opties selecteren
Aanbieding

LED Neon Sign Couple Line Art

Oorspronkelijke prijs was: €440,62.Huidige prijs is: €330,55.
Opties selecteren
Aanbieding

LED Neon Sign Ice Cream

Oorspronkelijke prijs was: €396,50.Huidige prijs is: €297,45.
Opties selecteren

NEON LICHT IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Wil je een neon licht laten maken? Dan bepaal je zelf het ontwerp. Omdat een neon licht handmatig wordt gemaakt, kunnen we allerlei verschillende maten en vormen realiseren. Ook kan je zelf bepalen welke kleuren de neon licht moet hebben. Met onze configurator kan je eenvoudig een ontwerp maken dat helemaal naar wens is. Zo kies je zelf welk lettertype de neonlicht krijgt en welke kleur de verlichting moet worden. De prijs wordt direct aangepast in de configurator, zodat je ook gelijk op de hoogte bent van de kosten van de custom neon licht.

Wil je een neon licht kopen in de vorm van jouw eigen logo? Ook dit behoort tot de mogelijkheden van The Neon Company! Neem gerust contact met ons op, zodat we een offerte voor je kunnen opstellen. Wij zijn in staat om een prachtig neon licht logo voor je te ontwerpen.

WAAROM NEON LICHTRECLAME?

Neon lichtreclame is dé manier om ervoor te zorgen dat jouw pand opvalt. In een drukke winkelstraat zorgt de neon reclame ervoor dat jouw zaak zich onderscheidt van de overige bedrijven. Ook in een rustige straat zal men jouw pand echter al snel voorbij lopen als jouw zaak niet opvalt. Neon reclame kan hier verandering in brengen. Bij The Neon Company maken we neon borden van zeer hoge kwaliteit. Laat je een outdoor bord door ons maken, dan kan je zeker zijn van een neon sign met een lange levensduur.

Met neon lichtreclame valt u op

Neon lichtreclame is al ruim 100 jaar een begrip in het wereldwijde straatbeeld. Vooral omdat Neon lichtreclame nu met de nieuwe LED techniek een stuk betaalbaarder is, is het tegenwoordig niet meer weg te denken en weer een échte hype geworden. Met Neon lichtreclame val je op & creëer je een optimale sfeer.

WIJ MAKEN INDOOR & OUTDOOR NEON LICHT

Neon lichten zijn ideaal om ervoor te zorgen dat jouw pand meer opvalt. Daarnaast kan neon ook de sfeer in jouw zaak verbeteren. Zo kan je bijvoorbeeld een leuke neon boodschap in jouw zaak ophangen. Ook vindt je in onze webshop veel kant-en-klare ontwerpen die je kan bestellen voor in jouw zaak. We hebben allerlei verschillende ontwerpen, dus de kans is groot dat er een leuke neon licht voor je tussen zit.

Onze werkwijze

Laat je een neon licht in de vorm van een logo door ons maken, dan zullen we je eerst een ontwerp opsturen. Als je akkoord gaat met het ontwerp, zullen we het ontwerp voor je realiseren. We kunnen de neon lichten wereldwijd opsturen. Ook als jouw bedrijf in het buitenland gevestigd is, kan je neon verlichting bij ons bestellen. Je ontvangt jouw unieke design altijd met ophang materiaal en bijbehorende kabels.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op met onze neon licht specialisten!

Duurzaam resultaat

Naast het grote voordeel dat LED Neon een stuk betaalbaarder is geworden, heeft het ook nog op technisch vlak grote voordelen. Neon licht is een duurzame optie met een lange levensduur van 100.000 branduren (10 jaar) & daarnaast met een gigantisch krachtige helderheid. Vraag nu direct een Neon Light offerte aan.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier veelgestelde vragen over Neonlichten en The Neon Company. Hier vind je antwoorden op vragen die vaak gesteld worden door onze klanten. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder!

We begrijpen dat het kiezen van de juiste Neonverlichting een belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om niet alleen heldere antwoorden te bieden op veelgestelde vragen, maar ook om jouw specifieke behoeften en wensen te begrijpen. Ons team staat klaar om advies te geven en samen met jou een uniek en op maat gemaakt Neonlicht te creëren dat perfect past bij jouw stijl en ruimte.

 

Neon licht ontleent zijn naam aan het edelmetaal Neon. Dit kan verwerkt worden en in een glazen peertje of tl-buis worden gestopt. Door middel van elektriciteit ontstaat daar vervolgens een reactie die een speciaal soort licht produceert. Neon en andere edelmetalen kunnen allerlei felle kleurtjes produceren die niet vervelend zijn voor je ogen als je ernaar kijkt. Tegenwoordig worden Neonlichten meestal met LEDs gemaakt.

De levertijd van The Neon Company gaat in zo gauw je de voorwaarden van je bestelling aanvaardt en deze officieel opstuurt. Vanaf dat moment hebben we twee tot drie weken nodig om je bestelling te leveren. Als dat te lang is, dan kun je een spoedbestelling doen. Daarvoor rekenen we extra kosten, maar dan heb je de bestelling binnen zeven tot veertien dagen in huis.

Led-lampjes geven hetzelfde speelse en stijlvolle gekleurde licht als traditionele glazen Neon lichten. Daarvoor zijn in het geval van Led echter geen breekbare materialen zoals glas en soms giftige edelmetalen nodig. Wij hebben zelf PowerLEDs™ ontwikkeld. Deze lichtjes hebben vele voordelen. Ze kunnen in allerlei prachtige vormen worden neergezet. Daarnaast zijn ze bijna onbreekbaar en gaan veel langer mee dan glazen Neon lichten.

The Neon Company vermindert de hoeveelheid tussenpersonen tot het absolute minimum. Dat komt doordat ze alles onder één dak hebben. Ze gebruiken hun eigen PowerLEDs™ om je Neon Sign te maken. Je ontwerp wordt vormgegeven door een designer van het bedrijf en gebouwd door vakmensen die altijd met deze technologie werken. Daardoor weet je zeker dat je een product van topkwaliteit krijgt. Daarnaast garanderen we de laagste prijs omdat het simpelweg niet mogelijk is om het zo goedkoop te doen als er meerdere bedrijven nodig zijn om het eindproduct te maken.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs™? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.