25% OFF + GRATIS NEON SIGN

Neon licht kopen?

NEON LAMP

Een neon lamp kan een uitstekend middel zijn om jouw zaak beter te laten opvallen. Daarnaast is een neon lamp ook een goede manier om de sfeer in een woning of winkel te verbeteren. Valt jouw bedrijfspand momenteel nauwelijks op tussen de omliggende woningen en winkels? Dan kan een neon lamp een enorm verschil maken. Een verlicht neon lamp trekt direct de aandacht en maakt jouw zaak bovendien sfeervoller. Wil je een neon lamp laten maken? Dan ben je bij The Neon Company aan het juiste adres. Wij kunnen een custom neon licht van hoge kwaliteit voor je maken.

Best sellers

Onze best verkopende ontwerpen

Aanbieding

LED Neon Sign Welcome multicolored

Oorspronkelijke prijs was: €440,62.Huidige prijs is: €330,55.
Opties selecteren
Aanbieding

LED Neon Sign Mexican Taco Food

Oorspronkelijke prijs was: €492,74.Huidige prijs is: €369,65.
Opties selecteren
Aanbieding

LED Neon Sign Barber Shop

Oorspronkelijke prijs was: €791.802,00.Huidige prijs is: €594,00.
Opties selecteren
Aanbieding

LED Neon Sign Geometric rose

Oorspronkelijke prijs was: €780,47.Huidige prijs is: €585,50.
Opties selecteren

Een neon lamp op maat laten maken

In onze webshop heb je de mogelijkheid om kant-en-klare neon lampen te bestellen, maar daarnaast kan je ook een eigen neon lamp ontwerp maken. Dit doe je zeer eenvoudig via de neon configurator in onze webshop. Met deze tool kan je zelf een ontwerp samenstellen. Je vult zelf de tekst in die op het neon lamp moet komen te staan. Daarna kies je een lettertype en de kleur van de letters. Bovendien geef je ook zelf aan welke afmetingen het neon bord moet krijgen. Tot slot kan je nog aangeven of het een outdoor of indoor neon lamp moet zijn. De prijs in de configurator verandert direct als je een aanpassing doet die invloed heeft op de kosten. Zo weet je ook gelijk wat het kost om het neon lamp te laten maken.

Hulp nodig?

Wil je graag een uniek neon lamp laten maken en lukt het je niet om het gewenste ontwerp te maken met onze configurator? Neem dan contact met ons op zodat wij een ontwerp voor je kunnen maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld neon lampen in de vorm van jouw eigen logo maken.  Wil je een logo in neon letters laten maken? Wij sturen jou eerst het ontwerp. Pas als je akkoord gaat, gaan we voor je aan de slag.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs™? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.

HANDGEMAAKTE NEON LAMPEN VAN HOGE KWALITEIT

Laat je een neon lamp door ons maken, dan worden de neon letters met de hand gemaakt. Om die reden kan je vrijwel ieder ontwerp door ons laten realiseren. Voor het maken van het neon lamp maken we enkel gebruik van componenten van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn onze neon lampen stevig en kan je bovendien zeker zijn van een lange levensduur. Onze LED neon letter lampen zijn daarnaast ook duurzaam.

NEON LAMP LATEN MAKEN DOOR THE NEON COMPANY

Laat je neon door ons maken, dan wordt de Neon Sign standaard inclusief ophangmateriaal en stroomkabel geleverd. Zo heb je direct de mogelijkheid om het neon lamp aan de gevel of aan de muur te bevestigen. Wij hechten waarde aan jouw privacy en je kunt veilig betalen via onze webshop.

Heb je vragen over de neon lampen of de eindeloze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van een unieke neon lamp waar je nog lang plezier van zult hebben.

Ontwerpen in Neon worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Je kunt met Neon lampen bijvoorbeeld een bedrijfslogo laten opvallen, sfeer aanbrengen in je woning of een kunstwerk uitlichten. Bij The Neon Company zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt met de configurator jouw eigen ontwerp maken, kiezen uit tientallen ontwerpen of contact opnemen als je een speciale wens hebt.

The Neon Company garandeert de beste kwaliteit neon lampen. Neon Lampen gaan over het algemeen minimaal 10 jaar mee, maar in de praktijk is dit vaak vele jaren meer.

LED Neon lampen zijn gemiddeld zo’n 90% zuiniger dan gewone lampen. Daarnaast hebben LED lampen een langere levensduur.

Je kunt kant en klare designs al kopen voor minder dan €95,-. Bij The Neon Company heb je de mogelijkheid je eigen ontwerp te maken met behulp van onze geavanceerde Neon Sign configurator. Je kunt jouw ontwerp inladen en in formaat en kleur aanpassen. De prijs van jouw Neon lampen is direct zichtbaar!