Wie zijn wij

Zolang lichtreclame bestaat, sinds 1898, is Neon niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Echter merkte Bart Orsel, eigenaar van The Neon Company, rond 2010 op dat de verkoop en productie van glasneon al langere tijd in een fors dalende trend zat. Dit had onder andere te maken met de hoge productiekosten van glasneon en het specialistische ambachtsberoep waarin steeds minder opgeleide mensen in actief zijn. De stijging van de glasneon prijzen, in combinatie met hoge gebruiks- en onderhoudskosten, zorgde voor de gigantische daling van de sfeervolle neonreclames in onze straten.

Met ruim 15 jaar ervaring in de lichtreclame industrie zijn we met ons research- en development team op onderzoek uitgegaan om de verouderde glasneon techniek te vervangen voor een betaalbare, innovatieve, milieuvriendelijke en duurzame oplossing. Hierbij zijn we in aanraking gekomen met de nieuwe techniek ‘LED Neon’. In wijze dezelfde uitstraling als glasneon, maar met talloze voordelen in aanschaf, gebruik en levensduur.

Sinds anno 2020 heeft The Neon Company het product doorontwikkeld tot een eigen patent waarbij er PowerLEDs® worden toegepast in onze Neon Signing. De PowerLEDs® technologie verlaagd het stroomverbruik, verhoogd de helderheid, zorgt voor maximale egaliteit, is geschikt voor intensieve 24/7 toepassing en gaat tot 100.000 branduren mee.

Met de ontwikkeling van de PowerLEDs® technologie kan The Neon Company zich onderscheiden van de inmiddels verhitte markt. De Neon Signing kan hiermee tegen eenzelfde of zelfs lagere prijs geproduceerd worden, voorzien van de hoogste productie- en productspecificaties. Ons team bestaande uit Neon specialisten, ontwikkelaars en producenten, zorgen voor het perfecte eindresultaat met persoonlijk advies, service en betrouwbaarheid.

And last but not least! Door onze producties in eigen beheer, kunnen wij onze klanten ten alle tijden de laagste prijzen garanderen & is elke project voor ons realiseerbaar.

The Neon Company is onderdeel van LED visuals B.V.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan.

Kies voor Kwaliteit & Stabiliteit

Netwerk

Onze Klanten
Zijn O.A.

De Neon specialisten van The Neon Company staan voor je klaar om jouw bedrijfsnaam, logo of merk op een sfeervolle en krachtige manier om te zetten in Neon verlichting. Met ruim 5000+ bedrijven en bekende merken in ons klantenbestand ben je bij ons aan het juiste adres voor een duurzame Neon Sign tegen de laagste prijsgarantie.