Ontwerp uw Neon Sign tegen de laagste prijsgarantie

KIES EEN LETTERTYPE

KIES EEN KLEUR

ACHTERPLAAT
TOEPASSING
STROOMKABEL
 • EU + (0)
 • USA/CAN + (0)
 • UK + (0)
 • AUS/NZ + (0)
 • JAP + (0)
 • HK + (0)
ACHTERPLAAT KLEUR
 • Transparant + (0)
 • Zwart + (0)
 • Wit + (0)
 • Grijs + (0)
 • Goud + (0)
Even geduld aub... Het duurt maximaal 30 seconden
Gratis afstandsbediening & Dimmer bij elke Neon Sign

ONTWERP

Door middel van de Neon configurator ontwerp je je eigen PowerLEDs® Neon Sign. Elke gewenste tekst is mogelijk op meerdere regels. Er is keuze uit talloze lettertypes en kleuren, voor zowel binnen- als buitengebruik.

BESTE PRIJS

Tijdens het ontwerpen van je eigen PowerLEDs® Neon Sign, wordt de prijs automatisch berekend. Wij garanderen ten alle tijden de laagste prijsgarantie *op basis van de aangeboden kwaliteit.

BEVESTIGING

Wanneer je ontwerp klaar is en je bent akkoord met de prijs, dan kan je een offerte aanvragen of je kunt direct bestellen & betalen. Je ontvangt vervolgens van ons een controle bevestiging en de productie wordt direct in gang gezet.

VERZENDING

Nadat de productie is afgerond, zal de Neon Sign compleet inclusief alle toebehoren worden verpakt in een stevige The Neon Company verpakking. De Neon Sign zal kant-en-klaar en direct voor gebruik worden afgeleverd binnen 2-3 weken.

Bekijk onderstaand onze Configurator instructie video:

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs®? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.

Wat klanten over ons zeggen

LED Neon Sign Dat zomerse gevoel photo review
LK Branding
augustus 1, 2022
Sfeervol voor kantoor!
Enorm tevreden met het resultaat! De helderheid is draadloos in te stellen geeft heel veel sfeer aan onze ruimte
Helpful?
0 0
LED Neon reclame bord Cocktail bar photo review
SOPHIE BURN
juli 31, 2022
Amazing Neon Light
We bought this Sign for our start-up event organization. Very cool Neon Light. Friendly salesteam and fast delivery to UK.
Helpful?
0 0
LED Neon reclame bord baby meisje photo review
JOY – BEAUTYNEZZ
juli 30, 2022
Te gekke Custom Neon
De Neon Sign heb ik zelf ontworpen in de configurator. Dit ging makkelijk, snel en de betaalde prijs is het meer als waard!
Helpful?
0 0
LED Neon Sign Nike Air Jordan 1 photo review
SneakersLegend
juli 29, 2022
Maatwerk Neon Logo
The Neon Company heeft van ons logo een te gek Neon ontwerp gemaakt. Na akkoord, binnen 2 weken geleverd en prachtig resultaat.
Helpful?
0 0
Netwerk

Onze Klanten
Zijn O.A.

De Neon specialisten van The Neon Company staan voor je klaar om jouw bedrijfsnaam, logo of merk op een sfeervolle en krachtige manier om te zetten in Neon verlichting. Met ruim 5000+ bedrijven en bekende merken in ons klantenbestand ben je bij ons aan het juiste adres voor een duurzame Neon Sign tegen de laagste prijsgarantie.