25% OFF SALE WEEK

The Neon Company

Laagste Prijsgarantie Van NL & BE

Wil je een gepersonaliseerde neon laten maken? Dan ben je bij The Neon Company aan het juiste adres. Via het offerte formulier kan je vrijblijvend een grafisch ontwerp & offerte aanvragen, of ontwerp je eigen Neon Sign in onze NEON configurator, tegen de laagste prijsgarantie.

ONTWERP

Door middel van de Neon configurator ontwerp je je eigen PowerLEDs™ Neon Sign. Elke gewenste tekst is mogelijk op meerdere regels. Er is keuze uit talloze lettertypes en kleuren, voor zowel binnen- als buitengebruik.

BESTE PRIJS

Tijdens het ontwerpen van je eigen PowerLEDs™ Neon Sign, wordt de prijs automatisch berekend. Wij garanderen ten alle tijden de laagste prijsgarantie *op basis van de aangeboden kwaliteit.

BEVESTIGING

Wanneer je ontwerp klaar is en je bent akkoord met de prijs, dan kan je een offerte aanvragen of je kunt direct bestellen & betalen. Je ontvangt vervolgens van ons een controle bevestiging en de productie wordt direct in gang gezet.

VERZENDING

Nadat de productie is afgerond, zal de Neon Sign compleet inclusief alle toebehoren worden verpakt in een stevige The Neon Company verpakking. De Neon Sign zal kant-en-klaar en direct voor gebruik worden afgeleverd binnen 2-3 weken.

Offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende Neon offerte aan, en ontvang binnen één werkdag een grafisch Neon ontwerp met een scherp prijsvoorstel. Onze Neon specialisten helpen je verder voor het mooiste eindresultaat en de laagste prijs.

Zelf ontwerpen

Wens je een tekst, bedrijfsnaam of slogan in Neon laten maken? Dan kan je eenvoudig & snel zelf een ontwerp maken in onze Neon configurator. De prijs en het ontwerp zal direct zichtbaar zijn. Onze Neon specialisten staan altijd klaar voor vragen.

Waarin wij ons
onderscheiden

Kwaliteit, service, en betrouwbaarheid is voor ons prioriteit nummer één. Zorgvuldige producties en duurzame materialen staan centraal. The Neon Company biedt altijd de laagste prijsgarantie aan. Hoe wij dat doen in combinatie met duurzame en kwalitatieve PowerLEDs™? Dat lees je op onze ‘Over ons’ pagina.

Choose your blackplate – or not

5 VERSCHILLENDE OPTIES

The Neon Company is specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van PowerLEDs™ Neon Signing. Met onze innovatieve ‘PowerLEDs™’ lichttechniek ben je gegarandeerd van de meest krachtige dimbare LEDs, een extra lange levensduur en geschikt voor 24/7 intensief gebruik.

Achterplaat in zwart (of kleur naar keuze)

Uitgesneden achterplaat in contouren Neon

Acrylic IP67 Full Outdoor Neon Signing

Neon Signing zonder achterplaat

Vierkante achterplaat achter de Neon Sign

WAARIN WIJ ONS ONDERSCHIJDEN

HOGE KWALITEIT

De unieke manier waarop wij de PVC-buizen en PowerLEDs™ verwerken, zorgt voor een product met een lange levensduur en hoogwaardige kwaliteit

DUURZAAM

Onze efficiënte PowerLEDs™ die weinig warmte produceren, zorgen voor een efficiënte verlichting die een langdurige werking garandeert

ENERGIEBESPAREND

Onze efficiënte PowerLEDs™ die weinig warmte produceren zorgen zijn tot 4 keer energiezuiniger

PLUG & PLAY

Onze LED Neon Signs worden altijd geleverd met een afstandsbediening en plaatsingsmateriaal. Eenmaal aan jouw deur geleverd kan je de LED Neon Sign direct gebruiken

KRACHTIGE HELDERHEID

Onze krachtige PowerLEDs™ zorgen voor een 100% egale verlichting van de de Neon Sign, geschikt voor 24/7 gebruik.

IP65 WATERDICHT

Onze waterdichte Neon Signs zijn geschikt voor elke buitenlocatie, ook tijdens vorst en regen.

NEON VERLICHTING, BESCHIKBAAR IN ALLE FORMATEN

De Neon verlichting van The Neon Company kunnen worden geproduceerd in tekst, logo’s, illustraties of letters en zijn beschikbaar in alle formaten. Door middel van onze PowerLED Neon verlichting ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, snelste levertijden en de lange levensduur.

INVESTEER IN JOUW BEDRIJF DOOR NEON TE LATEN MAKEN

Neon laten maken voor jouw bedrijf? Vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan. Doormiddel van een Neon Sign geef je jou bedrijf niet alleen een sfeervolle uitstraling, maar trekt dit ook een maximale attentiewaarde & aandacht. Investeer in jou bedrijf met een Sfeervolle Neon Sign van The Neon Company! Neon laten maken? Neem contact op met één van onze Neon specialisten.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HET LATEN MAKEN VAN NEON

Een Neon lamp kun je zowel buiten als binnen gebruiken. Daarbij is het uiteraard wel belangrijk dat een outdoor Neon Sign wind- en waterdicht is. Onze buitenmodellen hebben een extra hoge beschermingsgraad IP65. Daardoor kunnen ze goed omgaan met een wisselend klimaat. De kosten voor een outdoor Neon Sign zijn 17% hoger dan voor een vergelijkbaar indoor model.

Traditionele Neon lichten worden gemaakt van glas. In het peertje of de tl-buis bevindt zich een edelmetaal dat onder invloed van elektriciteit een aangenaam gekleurd licht produceert. Het nadeel van deze technologie is dat de lichten niet erg lang meegaan en makkelijk breken. Daarnaast zijn de vormen die je ermee kunt maken wat gelimiteerd. PowerLEDs™ geven hetzelfde vrolijke en sfeervolle licht. Ze zijn echter bijna onbreekbaar, gaan tot wel tien jaar mee en kunnen allerlei speelse vormen aannemen.

Je kunt je eigen custom Neon Sign laten maken via de website. Neon Signs met tekst kun je zelf configureren. Voor een afbeelding of een logo kun je een foto of plaatje doorsturen zodat onze experts er een ontwerp van kunnen maken. Je krijgt de offerte voor je custom Neon Sign binnen een dag opgestuurd. Als je de voorwaarden accepteert en je bestelling maakt dan is de normale levertijd twee tot drie weken. Je kunt ook kiezen voor een spoedbestelling – die wordt binnen zeven tot veertien dagen geleverd.

The Neon Company kan de laagste prijs garanderen. Dat komt doordat we zelf de PowerLEDs™ maken die voor je Neon Sign gebruikt worden. We verzorgen het hele proces – van het ontwerpen tot het opsturen van je installatie klare Neon Sign. Daardoor maak je geen extra kosten voor tussenpersonen en weet je zeker dat je de best mogelijke kwaliteit krijgt.

The Neon Company service

Vragen of een speciaal verzoek

Wilt u zich laten adviseren over de Neon mogelijkheden, of heeft u een vraag over onze werkwijze en producten? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.