25% OFF SALE WEEK

VRAAG JOUW NEON SIGN AAN BINNEN ÉÉN MINUUT

Heb je een eigen logo of tekst? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in de productie van PowerLEDs™ Neon Signs op maat. Je ontvangt doorgaans binnen 24 uur een vrijblijvende offerte & grafisch Neon ontwerp van ons.

Prijsindicatie voor een custom ontwerp is vanaf 275 euro. De exacte prijs word berekend aan de hand van het aangegeven ontwerp en gewenste afmetingen.
  • Profiteer nu van 25% korting
  • Producties in eigen beheer
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • 10 jaar levensduur met PowerLEDs™ patent
  • Vrijblijvend grafisch ontwerp & advies
  • Razend snelle levertijden binnen 2 weken!

Heeft u voor een groot project meerdere Neon Signs nodig? Dan kunt u ons ook direct mailen op sales@theneoncompany.shop.

CREATIVITEIT ZONDER GRENZEN

Installatie & Montage

Onze LED-neonreclames zijn eenvoudig te installeren of in te stellen. Je hebt verschillende opties:

  1. Wandmontage met schroeven en pluggen.
  2. Hang aan het plafond met een dun staaldraad.
  3. Kleven met herbruikbare 3M plakstrips.
  4. Te plaatsen als tafel- of vloerstandaard.

Kies de juiste methode die perfect bij uw toepassing past.

Uitsnijdingen in de achterplaat

Er zijn verschillende vormen beschikbaar om uw acryl achterplaat te snijden. Naast het standaard vormsnijden bieden wij ook rechthoekige vormen, maatwerkvormen, open en gesloten dozen en tafelstandaards aan. Je kunt je bord ook aan de muur bevestigen, aan het plafond of in de etalage hangen of vrijstaand in de kamer plaatsen.

Controleer kleuren met RGB

Bij de RGB-versie kun je ruim 16 miljoen kleuren instellen met de meegeleverde afstandsbediening of via de app of voer je de gewenste kleurcode in de app in.

U heeft ook de mogelijkheid om alleen bepaalde delen van uw bord in RGB te laten produceren en de rest monochroom te houden. Hierdoor kunt u gerichte accenten zetten en een bijzondere eyecatcher creëren.

Achtergrondkleuren

Wilt u uw LED-lichtreclame een extra individueel tintje geven? In plaats van de standaard transparante achterplaat bieden wij u de mogelijkheid om voor een gekleurde achterplaat te kiezen. Hierdoor kunt u het algehele effect van uw schild verder versterken en uw schild nog individueler aanpassen.

Here's what our customers have to say

Uitstekend
Gebaseerd op 234 recensies
Anja Vink
Anja Vink
2024-06-13
Super mooi geworden, wij zijn er erg blij mee.
Andre Rudolf
Andre Rudolf
2024-06-12
Ich habe tolles Neon Schild machen lassen und bin sehr zufrieden
Gilles Coigne
Gilles Coigne
2024-06-07
Great service!
Peter Mitterhauser
Peter Mitterhauser
2024-06-07
Fast and friendly service, top quality. I‘m and my clients are superhappy!
Tobias Matussek
Tobias Matussek
2024-06-03
Ich kann NeonCompany nur empfehlen. Super Qualität zu einen fairen Preis.
Karl-Christian Noss
Karl-Christian Noss
2024-05-31
Toller service super produkt und der preis ist genial .
frank smets
frank smets
2024-05-30
Alles tip top in orde lichtreclame heel mooi

Neon offerte van de hoogste kwaliteit, tegen de laagste prijsgarantie

Bij The Neon Company ben je gegarandeerd van kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Met ruim 10 jaar ervaring is er geen project voor ons onhaalbaar. Naast onze hoge kwaliteitseisen, garanderen wij ook de laagste prijsgaranties van Europa. Heb je een scherpere Neon offerte ontvangen? Wij vergelijken deze offerte en zorgen voor de laagste prijzen.

Als je akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, kan je de offerte digitaal ondertekenen. Op dit moment gaan onze Neon specialisten met de voorbereidingen en productie aan de gang. De gebruikelijke levertijd van onze maatwerk Neon Signs is 2 tot 3 weken. Indien je er een spoedbestelling van maakt, is de levertijd 5-9 werkdagen.

The Neon Company is al ruim 10 jaar een bekend merk in de lichtreclame wereld, met enorm veel ervaring en kwaliteitsverbeteringen. Ook hanteren wij een eigen patent op onze PowerLEDs. In het overzicht rechts hiervan vindt je alle voordelen van The Neon Company ten opzichte van reguliere verkopers.

Ontvang binnen 24 uur een offerte, inclusief grafisch ontwerp

Door middel van het bovenstaande formulier kan je eenvoudig en snel een maatwerk Neon offerte opvragen. Het is mogelijk om een logo te uploaden of neon tekst selecteren. Binnen 24 uur kan je op doordeweekse dagen van ons een offerte en grafisch neon ontwerp verwachten. In het weekend kan dit soms wat langer duren.

De levertijd van een Neon Sign is afhankelijk van de materialen, specificaties en productiekwaliteit. The Neon Company zorgt voor een handgemaakte zorgvuldige productie, een uitgebreide aging-test en de Neon is voorzien van de hoogste kwaliteit materialen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw Neon Sign ruim 10 jaar meegaat en geschikt is voor 24/7 toepassing.

De prijs van een maatwerk PowerLEDs Neon Sign start bij €195, voor een Neon tekst van ca. 50 cm breed. Voor een wat groter formaat, bijvoorbeeld een logo van 100x100cm, zal de prijs tussen de €550-800 uitkomen. Echter is de prijs afhankelijk van de kleuren, afmetingen en het ontwerp. Wij kunnen in ieder geval garanderen dat wij de meest professionele en betaalbare Europese leverancier zijn op het gebied van Neon. En voor de budgetopties hebben we naast onze PowerLEDs Neon, ook budget Neon (ca 40% goedkoper). Vraag een offerte aan of vergelijk jou huidige offerte, en wij zullen er altijd een passend aanbod van maken.

Tijdens het opgeven van je bestelling moet je contactgegevens invullen. Let goed op dat je een correct e-mailadres achterlaat want je offerte wordt daar naartoe gestuurd. Meestal zien we je aanvraag binnen een paar uur en sturen nog dezelfde dag een offerte door.

Wanneer je een bestelling opgeeft bij The Neon Company dan krijg je binnen een dag antwoord. Meestal krijg je direct een offerte toegestuurd. De prijs die daarin staat is over het algemeen 30 dagen geldig. Het bedrijf behoudt het recht om de prijs in te trekken als er onverwachte veranderingen optreden, maar dat komt bijna nooit voor. Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk officieel bestelt want dan weet je zeker dat de prijs uit je offerte behouden wordt.

Netwerk

Onze Klanten

De Neon specialisten van The Neon Company staan voor je klaar om jouw bedrijfsnaam, logo of merk op een sfeervolle en krachtige manier om te zetten in Neon verlichting. Met ruim 5000+ bedrijven en bekende merken in ons klantenbestand ben je bij ons aan het juiste adres voor een duurzame Neon Sign tegen de laagste prijsgarantie.